Radu Herjeu, semnal de alarmă: Spuneți-mi că e un fake news! Nu înțeleg cum de nu explodează țara!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Radu Herjeu, jurnalist și scriitor român, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a comentat informația apărută în presă potrivit căreia 63% dintre judecători și 60% dintre procurori au avut dosare la DNA.

„Încă nu pot să cred. 63% dintre judecătorii acestei țări și 60% dintre procurori au avut dosare la DNA în ultimii 4 ani??? Dar problema țării stă în ăia 3 parlamentari și 12 primari condamnați? Și în greșelile din manualul de geografie? Sau în tăierea banilor de la președinție?

Deci 2667 de judecători au împărțit justiția neconstrânși de nimic în cauze instrumentate de DNA, în timp ce DNA îi verifica? Spuneți-mi că e un fake news! Pentru că altfel nu înțeleg cum de nu explodează țara!
#Oau”, a scris Radu Herjeu pe pagina personală de Facebook.

Și sociologul Mirel Palada a avut o reacție pe această temă, tot pe rețeaua de socializare.

„Tefeleii vor o tara fara penali. Tefeleii fac spume la gura ca parlamentarii sint penali, deci trebuie fie inlocuiti, fie desfiintat Parlamentul. Insa in rindul slujitorilor legii, doua treimi din acestia au dosare penale: 63% din judecatori si 60% din procurori. In consecinta, DNA este prima institutie care trebuie desfiintata, ca e plina de penali. Nu eu am zis-o. Tefeleii o cer insistent. Ca e pe baza de principii. Si cu principiile tefeleice nu te joci, nu exista jumatati de masura. Fiat justitia, pereat mundus”, a transmis și Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel