Data actualizării:
Data publicării:

Radu Drăguşin, „cadoul” perfect pentru România: Avem încredere că vom juca excelent contra Belgiei. Dorim să-i facem mândri și fericiți pe ai noștri

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Radu Drăguşin este entuziasmat pentru provocarea din fața echipei României. Ce își dorește să facă la meciul cu Belgia.

Radu Drăguşin a declarat vineri că el și colegii săi din echipa națională sunt optimiști că pot face un meci excelent împotriva Belgiei, în cadrul grupelor Euro 2024, conform News.ro.

“Am fost fericiți o perioadă după meciul cu Ucraina, dar a trecut, suntem pregătiți pentru acest meci cu Belgia și avem o energie și o încredere în plus. Acest lucru ne dă un moral foarte bun. Este bine că suntem la mâna noastră, depindem doar de rezultatele noastre. Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună. Atât eu cât și colegii mei avem un moral foarte bun. O să încerc alături de colegii mei să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv mâine”, a spus Drăgușin.

Vrem să-i facem mândri pe români

El subliniază încrederea cu care merg la meciul cu Belgia, având în vedere că este sigur că nu va fi foarte diferit ca rezultat.

“Nu mă aștept la absolut nimic diferit față de meciul cu Ucraina. Sper să fie același entuziasm, să fie aceeași pasiune în tribune și acasă la fel. Vrem să-i facem fericiți și mândri pe români în continuare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel