Radu Buzăianu, reacţie savuroasă după tragerea la sorţi a grupelor EURO despre Edi Iordănescu. "Omul ăsta nu prea poate să piardă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jurnalistul Radu Buzăianu a reacţionat după ce România şi-a aflat adversarele din grupele EURO 2024. 

"Edi Iordănescu e un infern al norocului pentru adversar. Adică e parte din aptitudinile lui. E din abilități. Nu poți să te plângi că are noroc, cum nu poți să te plângi că adversarul e talentat.

Norocul lui Edi Iordănescu e o treabă profesionistă. Aici era meciul decisiv cu CFR-ul lui și tocmai îi sărea la ultima fază portarului mingea dintr-o parte de teren și intra într-o manieră inexplicabilă în poartă.

Omu' pur și simplu nu prea poate să piardă. Se întâmplă ceva. I se face rău portarului. Își dau singuri gol. Nu prea există să piardă. Grupa trasă azi e un exemplu", a scris Radu Buzăianu pe Facebook. 

Sursa: Captură Facebook Radu Buzăianu

România va juca în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, adică una dintre Israel, Ucraina, Bosnia şi Islanda. VEZI MAI MULTE DETALII PE DC SPORT. 

După tragerea la sorţi, Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei, a spus că grupa este una accesibilă. 

”Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. Mă refer că din urna a 3-a și a 4-a puteam să picăm cu adversari mult mai tari. Mi-am făcut o grupă înainte de tragere și voiam să picăm cu Slovacia sau Cehia. De asemenea, îmi doream Italia din urna a 4-a. Este o grupă din care ne putem califica. Împotriva Italiei și a Portugaliei nu am jucat niciodată cu naționala și mi-aș fi dorit. Nu știu dacă mi-aș dori pe cineva anume. Chiar nu mi-aș mai dori să jucăm cu Israel. Eu cred că Ucraina este favorită pentru calificare din acest play-off”, a spus Stanciu, la emisiunea Fotbal Club. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel