Radu Buzăianu, după moartea Cristinei Țopescu: Aceștia mă enervează cel mai rău!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Radu Buzăianu
Radu Buzăianu
Jurnalistul Radu Buzăianu a spus ce îl deranjează cel mai tare cu privire la subiectul morții Cristinei Țopescu și a oamenilor care ar profita în urma acestui tragic eveniment.

'Și mai apare o categorie de comentatori ai momentului. Cei care văd în decesul acesta un prilej. De exemplu, își fac comentariul în așa fel încât, în timp ce o apreciau pe jurnalista Cristina Țopescu, în timp ce erau covârșitori în legătură cu profesionalismul ei, fac și un mic “product placement”:

“Ultima dată am vorbit cu ea când mi-am lănsat cartea”. Și dau numele cărții. Poate chiar și editura. Pe doi i-am auzit cu această jonglerie. Și n-am ascultat mulți că mai am și altă treabă.

Și acum, se prefațează o altă năvală. Cea a celor care lucrau în televiziune. Și acum nu își mai găsesc de lucru. Și iată un prilej, arătându-se îndurerați, să amintească de ei. Ei, profesioniștii, iată, sunt dați la o parte. Cum a fost și Cristina Țopescu, ați văzut. Bagă așa capul în fotografia asta mortuară.

Ăștia mă enervează cel mai rău. Care văd într-un deces un prilej să se anunțe cu ceva.' a scris Radu Buzăianu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel