Radu Banciu: "Un jeg de om". Este absolut inacceptabil!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu a vorbit, la B1 TV, despre Neymar, în contextul în care fotbalistul, de la începutul Campionatului Mondial, a petrecut 14 minute întins pe gazon, după duelurile cu fotbaliștii adverși.

"Au cronometrat de la începutul Campionatului Mondial cât timp a petrecut Neymar dându-se peste cap sau, mă rog, sucindu-se la nivelul gazonului. 14 minute de la începutul Cupei Mondiale Neymar s-a tăvălit pe jos. Este absolut inacceptabil! Ați auzit ce a spus Juan Carlos Osorio, antrenorul columbian al mexicanilor, este un jeg de om și că este ultimul om sau mai degrabă ultimul fotbalist. Absolut înfiorătoare comportarea lui Neymar. Ați văzut poza de grup a naționalei Braziliei înaintea unui meci. Toți stau la poză, numai Neymar e pe cale să cadă. Se prăbușește, unul dintre coechipierii săi încearcă să-l prindă", a spus Radu Banciu, joi seară, la B1 TV în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu".

"Cică și FIFA ar fi cerut arbitrilor ca, de acum înainte, să nu mai tolereze așa ceva. (...) Câte șanse are ANAF să recupereze banii în folosul statului de la Klaus Iohannis cam atâtea șanse are și un arbitru să-l pună pe Neymar pe picioare la un meci de Cupa Mondială", a mai zis jurnalistul.

Meci important

Brazilia va juca vineri seară, de la ora 21.00, cu Belgia, în sferturile Campionatului Mondial. Meciul va fi live text pe dcnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel