Radu Banciu îl desființează pe Marian Vanghelie. "Asta-i pentru proști"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de miercuri, de la B1 TV, despre cererea lui Marian Vanghelie în fața instanței și anume de limitare a controlului judiciar pentru că are oferte de muncă de la multinaționale care-l doresc. 

"Marian Vanghelie, cu un tupeu fantastic, le-a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar pentru că primit oferte de muncă de la mutinaționale. Dacă nu, cere să fie lăsat să meargă la Primăria Sectorului 5 pentru a-și exercita funcția de primar. El nu are nevoie de un loc de muncă, ci are nevoie de bani. Ce să înțelegem, că a rămas nea Marian în sapă de lemn? Păi, nea Mariane nu ai apucat să furi destul?", a comentat Banciu, potrivit b1.ro

Jurnalistul a continuat: "E greu de crezut că un politician cum a fost Marian Vanghelie, la nivelul ăsta, nu a agonisit pentru mai multe generații. A agonisit, dar el nu vrea să trăiască doar din ce a furat. (...) Ceea ce omite el e că nu e o meserie să fii primar. (...) Ca primar ești plasat acolo vremelnic, istoria vremelniciei este primăria, stai acolo o perioadă, dacă ai ceva spirit gospodăresc, stai acolo o perioadă. Dacă nu, vine altul".

[citeste si]

"Vanghelie a abordat mai multe subiecte în fața judecătorilor, apoi a spus că sunt mai multe partide politice care l-ar dori. Nu mă îndoiesc, pentru că politica se face în continuare în România cu oameni de teapa lui Marian Vanghelie. Nu e absolut nicio rușine să fii partid politic astăzi și să ți-l dorești pe Marian Vanghelie. Asta-i pentru proști, schimbarea politicii în România", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel