Radu Banciu îl critică dur pe Tudorel Toader: Ieșire de om de doi lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Radu Banciu îl critică pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

”Ce exprimare e asta? Noi vrem să știm dacă-l aduce în țară sau nu!” a spus jurnalistul Radu Banciu, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat despre aducerea în țară a lui Sebastian Ghiță că ”Ne aflăm, în acest moment, în situaţia în care aşteptăm de la instanţele de judecată încheierile de verificare a temeiniciei legalităţii declanşării procedurii de extrădare”. 

”Gândiți-vă ce s-ar întâmpla, ce ar însemna dacă noi, la rândul nostru, nu am respecta procedura- ar fi lovită de nulitate și ar profita de ea cine are interesul să profite” a mai spus ministrul Justiției. 

[citeste si]

Radu Banciu a întrebat: ”Cum să spui o asemenea idioțenie? A spus că toate procedurile sunt deja întocmite, că cererea e făcută, de parcă era mare șmecherie să faci o cerere, și noi așteptăm acum decizia instanțelor.”

El a adăugat: ”Ăsta nu e un discurs de Ministru al Justiției. Cine să profite? Ori justiția e un rahat cu apă rece și ce fac ei acolo nu interesează pe nimeni, ori, dacă ce fac ei contează, cum ar putea cineva să profite? Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România. În condițiile astea, vă spun doar atât: n-o să-l vedeți pe Sebastian Ghiță decât la telejurnal!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel