Data publicării:

Radu Banciu, despre reacția tatălui lui Khan la adresa Iuliei Vântur

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Relația atât de mediatizată în  presă, dintre Iulia Vântur și Salman Khan, dar și reacția tatălui starului de la Bollywood la adresa vedetei din România, a fost comentată de Radu Banciu la emisiunea de la B1 TV.

”Nu am cum să nu încep cu tatăl indianului care este iubitul Iuliei Vântur. Salman Khan îl cheamă pe iubit (...). Motiv de ceartă, evident. Renunți la tată, îți renegi familia numai pentru a ajunge la Iulia Vântur”, a afirmat realizatorul.

 ”Indianul ăsta, altfel cu o față de boschetar, mare brânză nu e de el. Ok, are mulți bani și produce niște filme proaste în general, la Bollywood. Ăsta e adevărul”, a spus Banciu despre presupusul iubit al Iuliei.

”Socrul nu ar vrea-o pe vedeta din România”, a precizat jurnalistul. ”Tătăl lui Salman Khan o fi descusut-o pe Iulia Vântur și cine știe ce nu o fi fost ok acolo. Săraca nu știa pe unde vine India sau mai știu eu ce s-o fi întâmplat. Dar astea sunt lucruri care se șterg în timp dacă și bărbatul mai pierde din vigilență”, a încheiat Radu Banciu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel