Urmărește emisiunea live
Radu Banciu, atac fără milă la Mircea şi Răzvan Lucescu. "De ce nu te bagă nimeni în seamă într-o ţară cu fotbal serios?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Banciu a spus care este singurul antrenor român dintr-un campionat tare
Banciu a spus care este singurul antrenor român dintr-un campionat tare
Jurnalistul Radu Banciu i-a criticat pe Mircea şi Răzvan Lucescu, doi dintre cei mai apreciaţi antrenori români. 

După ce Răzvan Lucescu a fost demis de la Al Hilal, iar Mircea Lucescu a fost surprins dând zăpada de pe teren la un meci al lui Dinamo Kiev, jurnalistul a răbufnit la adresa celor doi. Radu Banciu a spus şi care este singurul antrenor român dintr-un campionat puternic. 

”Măcar să dea zăpada, dacă la altceva nu se mai pricepe. Cu Dinamo Kiev sunt şi eu campion! Acum nu-l mai fură Şahtior, ăia s-au predat. Du-te în Germania şi antrenează Arminia Bielefeld, dacă eşti campion. Sau pe Mainz, Wolfsburg. Ia-o pe Nice, ca Ursea. Până la urmă, el e singurul antrenor român în fotbalul mare. Acolo să vezi dacă poţi să faci ceva”, a spus Radu Banciu, conform LookSport

Răzvan Lucescu, luat în vizor. "Acolo toţi au luat Liga Campionilor"

”Parcursul lui Al-Hilal nu cred că este o catastrofă. A câştigat un trofeu, şi l-a făcut amic pe Bafetimbi Gomis. Cred că e cel mai mare atacant pe care l-a antrenat vreodată. Şi la Răzvan intrigă faptul că nu face pasul spre fotbalul care contează, să preia o echipă serioasă, pentru a putea fi judecat. Ce mă interesează că iei campionatul în Arabia Saudită? Ia-o pe Coventry, pe Ipswich şi promoveaz-o în Premier League!

Ce fotbal e în Arabia Saudită? Dau şeicii cu zarul şi se termină meciul. Toţi au luat Ligi ale Campionilor acolo. De ce nu te bagă nimeni în seamă într-o ţară cu fotbal serios? Uite, în Portugalia, la Pacos Ferreira, Guimaraes. Avem antrenori români galonaţi în fotbalul care nu contează”, a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel