Urmărește emisiunea live
Răceală cumplită între prinți. Harry a așteptat ca William să plece în vacanță înainte să oficializeze vizita la Palatul Buckingham
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Au apărut rapoarte conform cărora ducele și ducesa de Cambridge sunt plecați în vacanță în Alpii Francezi, alături de copiii lor. Coincidența face ca Prințul Harry și Meghan Markle să o viziteze pe Regină chiar în aceasă perioadă.

Prințul William și Kate s-au cazat la stațiunea Courcheval. O imagine cu ei privindu-l pe fiul lor cel mare, Prințul George, cum se bucură de o lecție de schi, circulă deja online.

Corespondentul regal, Robert Jobson, a spus că este „semnificativ” faptul că cuplul nu a fost implicat în întâlnirea dintre Harry, Meghan și alți membri ai familiei regale, potrivit Daily Mail.

Relația celor doi frați este foarte rece, în special de când Harry a apăsat butonul nuclear din viața sa regală.

Controversa contractului cu Netflix

Se așteaptă ca Netflix să trimită un echipaj de filmare care să-i urmărească pe Harry și Meghan atunci când se întâlnesc cu echipa Ucrainei la Jocurile Invictus pentru veteranii militari răniți din Țările de Jos, pentru documentarul lor despre jocurile în stil paralimpic.

Dar criticii au acuzat cuplul regal că „încasează” bani din jocuri, permițând ca Netflix, cu care au semnat un acord de 100 de milioane de dolari, să participe la întâlniri private. Iar experții regali cred că statutul VIP acordat cuplului le va permite celor de la Netflix să-i prezinte într-o lumină favorabilă, în timp ce aceștia se confruntă cu consecințele interviului lor bombă cu Oprah, de anul trecut.

Vorbind despre întâlnirea dintre Harry și Meghan cu Regina și Charles, acidul biograf al lui Meghan, Tom Bower, a spus aseară: „Nu mă îndoiesc că totul a fost făcut pentru documentarul lor Netflix. Consilierii Reginei nu au reușit să o protejeze pe aceasta din calea exploatării.”

Domnul Jobson a spus pentru Mirror: „Sperăm că, în timp, și frații regali vor putea să rupă tensiunea dintre ei și să pună capăt acestui nou război al Țării Galilor, care riscă să se transforme într-una dintre dramele fictive în care Meghan obișnuia să joace.”

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat că vizita ar fi făcut-o foarte fericită pe Regina, în ciuda criticilor foarte mediatizate ale cuplului la adresa familiei regale. În interviul lor cu Oprah, aceștia au acuzat de rasism un regal senior, fără să-i dea numele.

Harry și tatăl său au vorbit rar în ultimii doi ani, Charles fiind criticat puternic și în interviul cu Oprah de anul trecut, în California, pentru că nu l-a sprijinit și i-ar fi tăiat finanțele fiului cel mic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel