RABLA PLUS 2024, noua sesiune: Toată lumea să fie pregătită. Pentru cine va crește bugetul
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, a făcut anunțul mult așteptat despre programul RABLA Plus. 

”Este programul pentru mașinile electrice, este în plină desfășurare, ca și programul RABLA Clasic, din punct de vedere al verificărilor și aprobărilor dosarelor. Ne pregătim pentru noua sesiune din 19 august. Cel mai probabil vom suplimenta un pic bugetul pentru persoane juridice pentru că la persoanele fizice înscrierea a mers destul de lent, probabil și din cauza diminuării primelor de casare. Atunci, probabil vom aloca bani mai mulți în dreptul categoriei de persoane juridice. În 19 august, toată lumea să fie pregătită pentru că vom relansa cea de-a doua sesiune a acestui an pentru RABLA Plus” a fost anunțul făcut de Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, la DCNews. 

Președintele AFM a mai spus că 2024 a fost primul an în care prima categorie care a consumat banii au fost instituțiile publice, care au achiziționat mașini electrice. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel