Puya a fost huiduit la Vama Veche - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
puya_01_2604646fa2
puya_01_2604646fa2

Rapperul Puya a fost hudiut, sâmbătă, în timpul concertului susţinut pe scena festivalului "Folk you! Florian Pittiş", din Vama Veche. Autorul hitului "Undeva în Balcani" a părăsit scena, după ce spectatorii au început să arunce cu sticle şi pahare în el.

Concertul lui Puya era ultimul din programul de sâmbătă al festivalului şi a fost precedat de show-urile unor artişti ca Alina Manole şi Mircea Baniciu. În pauza dinaintea concertului, auzind gingle-ul care anunţa venirea lui Puya, publicul a început să fluiere şi să huiduie şi chiar să arunce cu diferite obiecte, care nu reprezentau un pericol, pe scenă. Totodată, oamenii plecau în valuri, însă Puya a rămas să cânte.

Metalhead.ro scrie că reacţia fanilor vine după ce organizatorii festivalului au decis să-i invite pe rapperii Puya şi Guess Who, alături de nume consacrate ale muzicii folk, printre care Tudor Gheorghe şi Mircea Baniciu.

Cântărețul a fost atacat cu sticle, înjurat și jignit. "Pleacă, baaa", "Cocalare" au fost doar câteva dintre cuvintele adresate de public.

"Muzica hip-hop nu e tocmai preferința multora de aici. Vin aici de foarte mulţi ani. Nu ştiu ce caută Puya aici. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani aici a devenit foarte comercial", a declarat un fan Folk You.

Guess Who a cântat vineri seară şi, reacţia publicului a fost neaşteptată. "Au cântat cu mine şi mi-au aplaudat piesele", ne-a declarat artistul. "Cântarea de la Folk You a fost o provocare pentru mine, dar publicul m-a primit cum trebuie. O plajă întreagă m-a ascultat. Nu ştiu ce s-a întâmplat sâmbătă seară, când a cântat Puya", mai spune Laurenţiu Mocanu aka Guess Who.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel