Data publicării:

Puținul care ne face fericiți. Cori Grămescu: Am părăsit cu greu nevoia de a mă explica și justifica

Autor: Florina Pop | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels

Nutriționistul Cori Grămescu spune că nu avem nevoie de mult pentru a fi fericiți.

”Ne trebuie atât de puțin pentru a fi fericiți! cred ca marele câștig al maturizării mele a însemnat simplificarea vieții mele in ansamblu”, notează Cori Grămescu, aflată la Miami, SUA. Mărturisește că a înțeles ”târziu cât de important e să te înconjori de oameni care și-au aliniat faptele cu vorbele.

”Mi-a luat mult până am devenit suficient de stăpână pe mine încât să nu mai reacționez la fiecare stimul, ci să îmi pun energia spre a fi pe drumul meu, să fiu eu însămi și să trăiesc sentimentul ca exact așa cum sunt, sunt perfect suficientă. Am părăsit cu greu nevoia de a mă explica și a mă justifica, dar mai ales nevoia de a-i convinge pe cei din viața mea că merit sa fiu văzută sau iubită”, adaugă nutriționistul.

Potrivit acesteia, procesul schimbării a fost ”greu” și abia la aproape 40 de ani a găsit calea.

”A fost un proces greu, abia la 38 de ani am învățat să trăiesc așa, dar a meritat fiecare lacrimă și efort. Am venit in SUA urmărind un vis, fără să știu nimic despre drumul pe care încep să merg. Dar simt că zi după zi sunt puțin mai aproape de ceea ce sper să materializez, trăiesc o viață simplă și liniștită și sunt profund recunoscătoare pentru aceste momente domoale, ca un apus frumos peste apă.

Viața mea va fi mereu legată de România, însă perioadele pe care le petrec aici pentru afacerile mele sunt realmente boostere de energie pentru mine”, adaugă Cori Grămescu.

VEZI și: Terapia Bowen, prin care organismul se VINDECĂ singur. Psihologul Lucian Drăgoi: Absolut toţi avem această capacitate. E în natura noastră, informație scrisă în ADN

Terapia Bowen, cunoscută și ca Terapia Bowtech, este una dintre cele mai simple și mai eficiente tehnici de holistică ale secolului 21 de până acum - o formulă non-invazivă și delicată de reechilibrare neuromusculară care, practic, permite organismului să se vindece singur. Mai este denumită şi "acupunctura fără ace".

VEZI și: Care este cheia fericirii? "Vin spre tine nave de război. Nu te lupți cu ele"

Ce trebuie să fac ca să fiu mai fericit? Mulți dintre noi își dau această întrebare adesea, dar psihologii susțin că este o întrebare greșită. Țelul nostru ar trebui să fie cu totul altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel