Putin s-a însurat. Cine l-a dat de gol pe Țarul de la Kremlin
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică,   a apărut recent  în public cu un superb inel pe deget la un eveniment din Osethia de Sud, în capitala Tskhinvali, relatează Daily Mail .

Alina Kabaeva este la  prima apariţie publică după ce, în luna mai, a apărut la un concurs din Moscova cu burtică de gravidă şi mult mai plinuţă.

Aceasta şi-a recăpătat silueta trasă prin inel, fiind extrem de slabă şi zâmbitoare, însă ceea ce a atras atenţia tuturor jurnaliştilor cu verigheta pe care o purta.

"Participanţii la eveniment au fost uimiţi atât de silueta fără cusur a acesteia, cât şi datorită faptului că Alina purta pe inelar o verighetă", au declarat jurnaliştii prezenţi la eveniment. Kabaeva şi Putin ar forma un cuplu încă din anul 2008, însă cei doi nu au confirmat niciodată relaţia.

[citeste si]

Se pare că pe lângă faptul că fosta gimnastă l-a făcut din nou tătic pe liderul de la Kremlin, aducându- i pe lume o fetiţă la o clinică din Elveţia, aceasta l-a convins chiar să se şi căsătorească, cei doi devenind soţ şi soţie.

Tată a două fete din prima căsătorie, Vladimir Putin a divorțat de Ludmila,  la începutul lui 2014 după 31 de ani de căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel