Putin i-a DISTRUS planurile fiicei sale, prin invazia Ucrainei. Care este marele vis al Mariei Vorontsova
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vladimir Putin i-a distrus planurile fiicei sale, prin invazia Ucrainei.

Invazia Rusiei în Ucraina afectează tot mai mult și viețile apropiaților lui Vladimir Putin. Președintele rus ar putea distruge marele proiect profesional al Mariei Vorontsova, fiica lui cea mare, prin acțiunile agresive din țara vecină. Maria Vorontsova este fiica lui Vladimir Putin din căsătoria lui cu Ludmila și a studiat medicina la Moscova, relatează Realitatea Plus.

VEZI ȘI: Lyudmila Shkrebneva, detalii despre căsnicia cu Putin. Cererea în căsătorie a fost atât de ciudată încât a crezut că se desparte de ea. L-a înlocuit rapid după divorț

Visul fiicei lui Putin, spulberat

Maria Vorontsova are 36 de ani și este expert în boli genetice rare la copii. Aceasta își dorea să deschidă un centru medical de elită, în apropiere de Sankt Petersburg. Anterior, ea a vorbit despre testarea genetică și a explicat că aceasta a putea ajuta, de exemplu, în etapa preconcepției pentru a determina dacă părinții sunt purtătorii vreunei gene nedorite.

"Desigur, părinții au un rol foarte important în genele copilului, dar și în evoluția sa în viață. Din păcate, multor părinți nu le ajunge putere și energie sau timp pentru a se dedica sănătății și să nască copilul așa cum probabil și-au dorit.", a spus Maria Vorontsova la un moment dat.

VEZI ȘI: Viața tumultoasă a lui Vladimir Putin, TABU în Rusia. E divorțat și are o amantă secretă. Cine sunt femeile care l-au cucerit - FOTO / VIDEO

Vorontsova, divorț de soțul olandez

Potrivit jurnaliștilor ruși de investigații, planurile Mariei Vorontsova erau să atragă investiții din Europa și de la șeici bogați din țările afla în Golful Persic, dar aceste planuri au fost date peste cap de invazia Ucrainei. Mai mult decât atât, se pare că fiica cea mare a lui Vladimir Putin s-a despărțit de soțul ei olandez.

Separarea ar fi avut loc înainte de izbucnirea războiului. Se crede că soțul acesteia, despre care se știe că a lucrat o lună perioadă de timp în Rusia la Gazprombank-Invest, este fiul unui fost colonel în forțele armate olandeze.

Din cauza sancțiunilor impuse de către mai multe țări împotriva Rusiei, s-ar putea ca visul Mariei Vorontsova să nu devină realitate, mai ales că și economia Rusiei are mult de suferit în această perioadă și s-ar putea ca tatăl său să nu mai aibă de unde să îi dea bani pentru clinica pe care și-o dorește ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel