Data publicării:

Puștii de la Untold: „Mi-a spus mami să-i arăt ce ascultam când era pe scenă Gheboasa”. Ce trimiteau, de fapt / Video tare

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Gheboasă
Gheboasă
Puștii de la Untold îi trolează pe oamenii care i-au criticat: „Mi-a spus mami să-i arăt ce ascultam când era pe scenă Gheboasă”. Ce trimiteau de fapt aflam în rândurile de mai jos.

Copiii de la Untold au încărcat pe Tik Tok video-uri de la Untold cu Gheboasă, dar vocea lui nu este redată, fiind înlocuită de Beethoven. „Mi-a spus mami să-i arăt ce ascultam la Untold”, a scris o adolescentă pe Tik Tok în dreptul clipului de mai jos.

@__ale29 Untold ????‍???? #crying #fypシ #untold #gheboasajmecheroasa #gheboasa ♬ Für Elise - Beethoven

Duminică a fost ultima zi a festivalului Untold, una dintre cele mai dinamice ediţii, dar şi cea mai controversată. 

Cluj-Napoca a fost gazda unui festival Untold de neuitat, cu patru nopți și patru zile pline de distracție! Capitolul patru al festivalului s-a încheiat în zorii zilei, iar show-ul DJ-ului olandez Armin Van Buuren a fost unul de excepție.

Pe lângă Armin Van Buuren, și David Guetta a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai evenimentului. Fanii au fost hotărâți să rămână în fața scenei principale până la final și și-au dorit ca acest spectacol să depășească recordul de șapte ore și jumătate stabilit de Armin la ediția aniversară Untold.

Pe tot parcursul festivalului, mulți dintre participanți au adus cu ei steaguri și au purtat costume inspirate din lumea magică, creând o atmosferă unică și plină de culoare. Atât români, cât și străini au contribuit la atmosfera plină de energie a evenimentului.

Festivalul Untold, ajuns la cea de-a opta ediție, a stabilit un record impresionant în a doua seară, cu o prezență de 115.000 de participanți. În ultima zi, atmosfera a fost la fel de incendiară, cu 100.000 de fani din toate colțurile lumii prezenți la eveniment.

Până la data tăierii cunoștințelor mele în septembrie 2021, Untold este unul dintre cele mai mari și populare festivaluri de muzică electronică și de dans din Europa, care are loc în orașul Cluj-Napoca din România. Festivalul a fost organizat pentru prima dată în 2015 și de atunci a devenit un eveniment anual de mare amploare.

Untold atrage artiști de top din industria muzicală electronică, DJ-i renumiți și numeroși artiști internaționali, oferindu-le fanilor o experiență de neuitat. Festivalul are loc pe parcursul a patru sau cinci zile și oferă o gamă largă de genuri muzicale, cum ar fi EDM (Electronic Dance Music), house, trance, techno și multe altele.

VEZI ȘI: Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație - https://www.dcnews.ro/andrei-caramitru-dupa-controversa-cu-gheboasa-si-tinerii-de-la-untold-de-3000-de-ani-batranii-spun-ca-se-duce-lumea-de-rapa-cu-fiecare-generatie_925410.html

VEZI ȘI: UNTOLD 2023 și Gheboasă - Dovada ipocriziei totale are milioane de vizualizări. Oripilații care se dau de ceasul morții ar trebui să vadă asta / video - https://www.dcnews.ro/untold-2023-si-gheboasa-dovada-ipocriziei-totale-are-milioane-de-vizualizari-oripilatii-care-se-dau-de-ceasul-mortii-ar-trebui-sa-vada-asta-video_925418.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel