Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene spulberă zvonurile despre conflict: Nu vom cădea victime manipulărilor făcute de Hamas!

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, a transmis un mesaj tuturor israelienilor în care le spune să urmeze instrucțiunile și să nu ia în seamă zvonurile privind persoanele răpite. 

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a spulberat zvonurile despre conflict. Acesta a susținut că au o protecție foarte bună și că este foarte important să fie respectate instrucțiunile. Totodată, acesta a îndemnat populația să nu ia în seamă zvonurile privind persoanele rănite spunând că informațiile vor fi transmise familiilor. 

„Suntem pregătiți pentru protecție pe toate câmpurile de luptă. În zonele civile sunteți rugați să respectați instrucțiunile, să intrați în spațiile securizate. Acționăm pentru rectificarea problemelor care au fost găsite în aplicația de atenționare. Până în acest moment am trimis mesaje la 310 familii care au pierdut membrii ai familiei.

Avem obligația de a îndeplini misiunea națională de a aduce înapoi toate persoanele răpite. Suntem în a treia săptămână a războiului! Forțele armate, inclusiv de rezervă sunt amplasate terestru, în aer și în mediul marin.

Am spus mereu și repet: avem protecție foarte bună! Protecția nu este ermetică, este bună, de aceea este important să urmăm toate instrucțiunile în privința spațiilor protejate.

Hamas folosește civili pentru a le proteja activitățile. O să trebuiască să facem față acestei probleme. Momentan, ceea ce propun este să evităm să luăm în seamă zvonuri în privința persoanelor răpite și diverse tranzacții care sunt dezbătute în spațiul public.

Momentan orice informație relevantă va fi transmisă familiilor, în primul rând. Nu vom cădea victime manipulărilor făcute de Hamas!

Încercăm să administrăm o viață normală în urma acestui război. Vom reuși să permitem continuarea vieții normale!

Instrucțiunile vor fi publicate în fiecare zi.", a spus Daniel Hagari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel