Punem pariu că privații o vor păți ca bugetarii?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-vilcu
val-vilcu

Vestea că bugetarii își vor lua în 2016 drepturile bănești câștigate în instanță ACUM este la fel de rea și pentru firmele private, nu doar pentru cei de la stat. Anul trecut, în iulie, Emil Boc promitea compensarea datoriilor pe care statul le are față de companii cu taxele pe care privații trebuie să le plătească statului.

 Poate nu în acest an, dar în anul electoral 2012 s-ar fi putut mesteca această ciungă din nou, umflând baloane în fața fraierilor care mai pun botul la bocisme. Anastașii au votat însă legea cu salariile bugetarilor ca un singur om (poate chiar să fi fost doar unul singur, în sală, că tot 170 număra Roberta). Așa că promisa compensare devine imposibilă.  Dacă se dorea o rezolvare, atunci acest mecanism trebuia aplicat și bugetarilor. Adică unui om care a câștigat în instanță i se deducea TVA și era scutit de alte taxe, până se acoperea datoria statului față de cetățean.

O dreptate există, totuși. Privații care se bucurau când Băsescu îl strângea de gât pe obezul de la stat, se vor învineți plătind taxe și așteptând compensarea de la Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel