Pune sare în șampon. Motivul uimitor pentru care toată lumea trebuie să facă acest lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune sare în șampon. Motivul uimitor pentru care toată lumea trebuie să facă acest lucru. Sursa - Pexels
Pune sare în șampon. Motivul uimitor pentru care toată lumea trebuie să facă acest lucru. Sursa - Pexels
Sarea Epsom (sulfatul de magneziu) sau sarea amară este disponibilă în comerț și are zeci de beneficii  pentru sănătate și frumusețe. În plus, sarea Epsom este un remediu excelent și pentru îngrijirea plantelor.

Sarea Epsom este un remediu  excelent în combaterea constipației. Doar dizolvați o lingură de sare într-un pahar cu apă și beți-o. Va avea un efect laxativ puternic. Sarea amară este și un excelent antiinflamator intestinal. Aceste săruri sunt un remediu excelent împotriva mușcăturilor de țânțar.

Sarea Epsom are beneficii și pentru rezolvarea unor probleme precum stresul, mirosurile neplăcute sau durerile provocate de entorse.

Curăță încălțămintea albă cu aceste ingrediente secrete: va arăta ca nouă în câțiva pași

Sarea Epson poate fi folosită la baia exfoliantă pentru picioare. Doar dizolvați un pumn de sare Epson într-un lighean cu apă caldă, în care vei scufunda picioarele pentru 30 de minute. Rezultatul se va vedea imediat, sarea Epson fiind un adevărat panaceu natural pentru sănătatea noastră.

Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Iată un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai

Sarea amară are beneficii minune pentru păr și scalp. Are o acțiune puternică de degresare și purificare și ne scapă de mătreață.

Trebuie doar să puneți o lingură de sare amară în tubul de șampon și lăsați-o să se dizolve bine. Aplicați apoi șamponul pe păr și spălați-vă normal. 

În cazurile cele mai problematice puteți pune sare Epsom și în apa cu care vă veți clăti părul. Acest lucru va crește acțiunea purificatoare sării Epsom.

Nu arunca resturile de săpun: le poți recicla cu succes și crea arome noi

Adăugată la balsamul de păr, sarea amară îi va da volum părului. Puneți doar o lingură de sare balsam. Aplicați-l pe păr și lăsați-l circa 30 de minute să acționeze, apoi clătiți-l bine.

Acesta este motivul uimitor pentru care toată lumea ar trebui să pună sare amară în șampon: va rezolva problema enervantă a mătreții. Deci iată un remediu foarte simplu și rapid pentru a obține un păr sănătos și strălucitor. În plus, te scapă de mătreață.

Nu mai aruncați pliculețele de ceai. Cinci idei geniale cum să le refolosești în viața cotidiană 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel