Data publicării:
Pune peştele într-un bol cu lapte şi lasă-l în frigider. Trucul pe care trebuie să-l cunoşti
Există câteva trucuri care vă pot ajuta să dezgheţaţi alimentele mai repede, fără ca acestea să-şi piardă proprietăţile.
Carne
Când doriți să dezghețați carnea, luați rapid un bol și umpleți-l cu apă caldă, după care adăugaţi zece picături de oțet. Așezați carnea într-o pungă bine închisă, pentru a se putea dezgheța mai repede.
De asemenea, în cuptorul cu microunde la puteri mici puteți dezgheța carnea în doar câteva minute.
VEZI ŞI Tocăniţă de pui, reţeta clasică pas cu pas
Pește
Pentru ca peștele să se decongeleze, scufundați-l într-un castron cu lapte și lăsați-l în frigider. Un alt mod prin care peștele se poate dezgheța fără a pierde nutrienți este să îl înfăşurăm în şerveţele înmuiate în apă.
Legume
Dezghețarea legumelor este cel mai ușor lucru din lume, doar gătește-le, durează puțin mai mult, dar nimic complicat.
VEZI ŞI Reţetă tiramisu în mai puţin de cinci minute. Cel mai simplu desert
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News