Pune pastă de dinți în apa cu care ștergi podelele: remediul face minuni
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune pastă de dinți în apa cu care ștergi podelele, remediul face minuni. Sursa foto: freepik.com
Pune pastă de dinți în apa cu care ștergi podelele, remediul face minuni. Sursa foto: freepik.com
Cauți un sfat rapid și ușor pentru a curăța podeaua murdară? Încearcă să testezi u n produs economic pe care îl ai în baie: pasta de dinți? 

Știi că acest produs, care garantează igiena orală, este capabil să redea albul și strălucirea podelei. Află cum să folosești eficient pasta de dinți pentru curățarea casei. Cum să cureți podeaua murdară cu pasta de dinți, astfel încât să strălucească. Cum să cureți rosturile gresiei cu pastă de dinți și oțet alb?  

Gresia murdară strică adesea estetica interiorului. Este important să păstrezi podeau curată și igienizată. Desigur, o casă sănătoasă și curată necesită întreținere minuțioasă a tuturor suprafețelor sale, inclusiv a podelelor. Singura problemă este că nu știi mereu ce produs să folosești pentru a-i reda strălucirea.

Ce se întâmplă când storci un pliculeț de ceai după înmuiere? Să nu faci asta niciodată

Curățarea podelei este departe de a fi ușoară. Este chiar unul dintre cei mai importanți pași pentru o casă curată și confortabilă. Între praf și murdăria adusă din exterior sau părul animalelor de companie, podelele sunt puse la încercare. Deși există o panoplie de sfaturi și produse potrivite în acest scop, acestea nu aduc întotdeauna rezultate satisfăcătoare. Pastă de dinți, un produs uimitor pentru curățarea eficientă a podelei

Acest produs nu este util doar pentru periajul dinților. De fapt, este o alternativă eficientă și ieftină pentru curățarea podelei și îndepărtarea petelor încăpățânate de pe gresie, datorită proprietăților sale de albire și antimicrobiene.

Cel mai bun mod de a îndepărta petele de vin de pe covoare sau canapele. Ai grijă la câteva greșeli

Diluează două linguri de pastă de dinți într-un litru de apă caldă. Apoi amestecă bine produsul folosind mișcări circulare cu o spatulă. Apoi aplică soluția pe podea, folosind o cârpă moale. Nu ezita să freci bine pentru a îndepărta toată murdăria și urmele de pe podea. Apoi clătește cu apă curată!

Și iată, podeaua ta este curată și strălucitoare! Textura abrazivă a pastei de dinți este ideală pentru îndepărtarea murdăriei în profunzime. Cu toate acestea, evită să folosești pasta de dinți pe podele de granit, marmură sau lemn.

Acest sfat poate fi repetat de două ori pe săptămână. Este la fel de util pentru lustruirea robinetelor și a suprafețelor cromate.

Scapă rapid de praf, folosind metoda simplă a gospodinelor chineze

Pentru o mai mare eficacitate, pasta de dinți poate fi combinată cu alte produse care au proprietăți de curățare și dezinfectare. În partea de sus a listei se află oțetul alb. Acest produs multifuncțional este perfect pentru a da o a doua viață rosturilor murdare ale plăcilor de gresie din bucătărie sau baie.

Ai nevoie de:

3 litri de apă călduță,

4 linguri de detergent,

1 cană de oțet alb, 

4 linguri pasta de dinți.

Pentru început, amestecă pasta de dinți cu 1 litru de apă până obții o soluție omogenă. Adaugă oțetul alb și amestecați din nou. Urmează detergentul și 2 litri de apă călduță. Freacă ușor podeaua cu o perie sau o cârpă cu peri moi. Pentru îmbinările plăcilor de gresie poți folosi o periuță de dinți. Trebuie doar să clătești cu apă curată și să usuci cu o cârpă moale. Podeaua își va recăpăta în sfârșit toată strălucirea și va mirosi a mentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel