Data publicării:
Pui la ceaun ca la mama acasă. Reţetă simplă şi gustoasă
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Vă prezentăm o reţetă de pui la ceaun ca la mama acasă. Este foarte uşor de preparat şi deciloasă.
Ingrediente
Un pui de ţară
O cană cu ulei
Sare
Usturoi, după gust
O cană cu supă de legume
Citeşte şi Plăcintă cu dovleac, reţeta de care te vei îndrăgosti. Este foarte uşor de preparat
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să porţionaţi puiul. Turnaţi uleiul într-un ceaun şi adăugaţi carnea. Când se rumeneşte şi furculiţa pătrunde uşor, adăugaţi o supa de legume, usturiul tocat mărunt şi sare. Mai lăsaţi pe foc încă 10 minute.
Citeşte şi Prăjitură cu mere, reţeta care te va face să te lingi pe degete. Trebuie să o încerci
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News