Pui de urs văzuţi în centrul Braşovului, în cursul nopţii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un echipaj al jandarmilor braşoveni a rămas, până joi dimineaţa, în zona Livada Poştei, unde în cursul după-amiezii de miercuri şi a nopţii a fost sesizată prezenţa mai multor urşi, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ). 

Conform sursei citate, în cursul nopţii a fost sesizată prezenţa a doi pui de urs, în zona străzilor Lungă şi Şirul Livezii, o zonă adiacentă centrului municipiului Braşov. Unul dintre cele două exemplare s-ar fi deplasat dinspre strada Lungă spre strada Crişan, fiind depistat de echipa de la ICAS, care a transmis, ulterior, că animalul s-ar fi refugiat în pădure.

Celălalt exemplar a fost văzut mergând dinspre Şirul Livezii spre zona Schei, însă nu a fost depistat de echipajul jandarmeriei sosit să verifice situaţia. În ceea ce priveşte sesizarea primită în cursul după-amiezii zilei de miercuri, când un urs ar fi intrat în curtea unui imobil, nu s-a mai detectat prezenţa vreunui animal în cursul nopţii, a precizat sursa citată.

Echipaje ale Jandarmeriei, ISU-SMURD, Poliţiei şi ICAS Braşov au intervenit, miercuri după-amiază, în jurul orei 17,00, pentru îndepărtarea unui urs a cărui prezenţă a fost semnalată în interiorul municipiului, într-o zonă adiacentă celei centrale, a informat IJJ Braşov, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel