Psihologia cromatică: ce spune culoarea preferată despre tine
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Culorile vorbesc despre personalitatea noastră Foto: Pxhere
Culorile vorbesc despre personalitatea noastră Foto: Pxhere
Ce dezvăluie culoarea ta preferată despre personalitatea ta? Bineînţeles, putem avea mai multe culori la care apelăm atunci când ne alegem ţinuta zilnică, accesoriile sau elementele de decor din casă. Află de la louisem.com ce spun despre tine culorile favorite!

Violet

Eşti o persoană perfecţionistă, ai nevoie de siguranţă emoţională şi îţi place să ajuţi. Ai mintea ascuţită şi observi detalii pe care ceilalţi le trec cu vederea. Ai şi un strop de vanitate, dar şi înclinaţie spre domenii artistice. Intuiţia ta nu te lasă la greu niciodată. Carisma ta atrage privirile celor din jur. Eşti văzută ca o persoană vizionară. Îţi place să te mişti în ritmul tău şi după regulile tale şi nu ţii neapărat să fii ca ceilalţi. Îi apreciezi pe care care se dovedesc la fel de non-conformişti ca tine.

Negru

Tinzi spre putere şi control, deşi eşti o fire artistică şi intuitivă. Nu împărtăşeşti prea multe despre tine cu ceilalţi, ţii mult la viaţa ta privată şi doar cei foarte apropiaţi au acces la informaţii din viaţa ta. Eşti ancorat în realitate, convenţional, politicos, corect şi cu o aură "regală". Pentru tine, negrul nu exprimă ceva trist, depresiv, ci mai degrabă "demnitate". Eşti o persoană articulată, uşor dramatică, dar memorabilă. Când vrei să îţi impui punctul de vedere, o faci cu convingere şi autoritate. Îţi controlezi impulsurile şi reacţiile în marea majoritate a situaţiilor şi eşti perceput ca fiind o persoană serioasă şi poate chiar intimidantă. Pui mare accent pe a face lucrurile corect. Proiectezi un aer de mister şi uneori foloseşti asta ca o mască pentru momentele în care te simţi mai nesigur/ă pe sine. Per total, oamenii te văd ca pe o persoană intrigantă.

Alb

Eşti o persoană organizată, independentă şi când ai o problemă de rezolvat, apelezi aproape de fiecare dată la logică. Îţi place ordinea, simplitatea. Eşti o persoană elegantă, rafinată şi te bucuri de tot ce este frumos. Ai un ochi format pentru a găsi comori în locuri neaşteptate. Ai aşteptări mari de la tine şi de la ceilalţi şi te simţi dezamăgit/ă când lucrurile nu merg cum vrei tu. Pari mereu că ai lucrurile sub control, chiar şi atunci când lucrurile sunt mai haotice. Poţi fi perceput/ă greşit de ceilalţi ca fiind o fire rece, distantă pentru că ai o natură rezervată ce emană încredere de sine, dar când cineva ajunge să te cunoască mai bine, vede că eşti o persoană înţeleaptă şi deschisă. Eşti descris/ă adesea ca un "suflet bătrân".

Citeşte mai mult pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel