Psiholog: Dincă se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ofițerul psiholog Dorin Dumitran a declarat că Gheorghe Dincă spunea că are în curtea lui peste 2 tone de haine, fiind un vechi client al magazinelor de tip second hand.  

„Gândiți-vă la șocul trăit de el și trezindu-se cu oameni în negru peste el și încătușat (atunci când anchetatorii au intrat, dimineața, în casa lui Dincă, pentru percheziții, n.r.). Elementul supriză nu îi place pentru că il jignește. El trebuie să aibă răspunsurile întotdeauna", a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

Acesta a precizat că Dincă nu oferea toate informațiile către anchetatori.

„Niciun hoț nu-ți dă tot. Dorea să mai păstreze pentru el ceva, acel aspect care să fie pansament. Să arate că totul depinde de el. Un as din mânecă pe care să-l negocieze", a mai spus specialistul.

Referitor la butoiul în care le-a ars pe cele două fete, Alexandra și Luiza, ofițerul psiholog a precizat că, de fapt, acela era un arzător.

„El obișnuind să topească metale și nemetale acolo și aruncând fel de fel de obiecte - se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Și cu soția sa le puneau pe foc. Considerând că, decât să-și cumpere haine noi, mai bine luau acolo - era clientul cel mai bun al magazinelor second hand din Caracal până în Corabia", a mai spus Dumitran.

Ofițerul psiholog a precizat că a discutat cu Dincă peste 60 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel