PSG, eliminată din Cupa Franței de Marseille. Messi și Neymar, neputincioși - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Messi spune că s-a chinuit să se adapteze la PSG, iar huiduielile suporterilor nu l-au vizat doar pe el
Messi spune că s-a chinuit să se adapteze la PSG, iar huiduielile suporterilor nu l-au vizat doar pe el
PSG a fost învinsă de Olympique Marseille, scor 1-2, și a părăsit Cupa Franței.

Pentru echipa antrenată de Christophe Galtier au evoluat Lionel Messi și Neymar, în timp ce Kylian Mbappe a fost absent, din cauza unei accidentări.

Meciul a fost decis în repriza a doua, atunci când Ruslan Malinovsky a prins un șut formidabil, de la 14 metri, și nu i-a dat nicio șansă portarului de la PSG, Gianluigi Donnarumma.

VIDEO

PSG ratează astfel primul trofeu al sezonului, urmând să aibă un program foarte încărcat în perioada următoare.

Vezi și - PSG, conflict cu primăria Parisului. Echipa lui Mbappe şi Messi îşi caută un stadion nou

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain, aflat în conflict cu primăria Parisului pentru achiziţionarea arenei Parc des Princes, a mandatat compania americană Legends Hospitality să studieze posibilităţile unui nou stadion, a aflat, marţi, AFP de la o sursă apropiată de acest dosar, confirmând o informaţie din ziarul L'Equipe. Compania trebuie să realizeze în special un studiu de piaţă, potrivit L'Equipe. Vezi continuarea aici!

Vezi și - Contestaţia privind transferul lui Messi la PSG, respinsă în justiţie

Contestaţia înaintată instanţei de mai mulţi suporteri ai FC Barcelona privind transferul lui Messi la PSG a fost respinsă. Justiţia Uniunii Europene a respins miercuri recursul unei asociaţii de suporteri francezi ai clubului FC Barcelona, care a contestat transferul fotbalistului Lionel Messi la PSG în anul 2021, în numele unui presupus ajutor de stat ilegal în beneficiul clubului francez, informează AFP.

Tribunalul UE, cu sediul în Luxemburg, a susţinut decizia Comisiei Europene, din septembrie 2021, de a nu deschide o anchetă după ce a fost sesizată de reclamanţi.

Recursul împotriva acestei decizii a fost respins deoarece "reclamanţii nu au demonstrat modul în care presupusul ajutor de stat acordat lui PSG risca să aibă un impact concret asupra situaţiei lor", a explicat Tribunalul într-un comunicat. Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel