Data actualizării:
Data publicării:

PSD și-o face cu mâna lui. Prin strategia ciudată pe care o aplică, riscă să-și piardă propriul electorat / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei
Unii social-democrați stau pe o pojghiță de gheață și riscă să-și piardă propriul electorat.

Cum? Alergând după oameni care n-ar pune ștampila pe ei niciodată, riscă să-i piardă și pe cei care i-ar vota. Mai precis, PSD-iștii încearcă să atragă electorat de dreapta, dar este aproape imposibil ca un votant de dreapta să fie cucerit, peste noapte, de un politician de stânga. De ce? Simplu: Credibilitatea se construiește într-un timp mai îndelungat. Prin unele măsuri pe care le iau pentru a intra în grațiile oamenilor de dreapta, își pierd propriul electorat. 

Să luăm următorul exemplu: Sorin Grindeanu

De exemplu, Sorin Grindeanu este unul dintre social-democrații care tatonează electoralul de dreapta. Consultanții partidului, probabil, le-au spus că dacă vor la președinție, trebuie să ia voturi din ambele bazine - și din zona de stânga, dar și din zona de dreapta. Or, faza cu metroul, din ultimele zile, a lovit tocmai în electoratul de dreapta. De ce? Pentru că metroul este folosit, în principal, de corporatiști. Și, oricum, corporatiștii nu votează cu politicieni de stânga. Pe unele magistrale, intervalul de sosire a trenurilor în stații a crescut, iar asta duce la aglomerație în orele de vârf, în condițiile în care ne confruntăm tot mai multe cazuri de COVID-19. Vezi aici mai multe despre subiectul cu metroul.

Sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au discutat acest subiect la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Nod în papură”.

„În general, pentru a fi votat de oameni, trebuie să fii credibil. Și pentru a fi credibil, trebuie să fii corect, cinstit, să nu existe prezumția că înșeli”, a zis sociologul Alfred Bulai la emisiunea „Nod în papură”, de pe DC News și DC News TV.

„Da, cum ar fi ca atunci când vrei să pui niște oameni de-ai tăi în funcția de director, să o spui direct, nu să vii cu ocolișuri”, a intervenit jurnalistul Val Vâlcu.

„În plus, nu ești credibil dacă, peste noapte, te dai altfel de cum ești. Nu ești credibil dacă nu ai o istorie în spate. De exemplu, nu poți deveni naționalist peste noapte. (...) Credibilitatea se construiește. Nu devii peste noapte de dreapta. Îi dezamăgăști și pe votanții tăi, dar nici ceilalți, de dreapta, nu te vor vota. Nu-s nebuni să te voteze pe tine, om de stânga. Este nevoie de timp și, mai ales, de credibilitate”, a zis și sociologul Alfred Bulai.

Răspunsul începe de la minutul 48.40:

Youtube video image

VEZI ȘI: Fază tare cu marele informatician Grindeanu! Vrei și tu, cetățean român, să afli cine e ministrul Transporturilor și afli așa ceva 

Fază tare cu marele informatician Sorin Grindeanu!

Vrei și tu, cetățean român, să te informezi despre cine este Sorin Grindeanu. Și intri pe Wikipedia. Și ce afli? În primul rând, că este informatician. În al doilea rând, afli că „s-a dovedit a fi un animal meschin care contribuie din plin la procesul de subjugare a poporului român, dar până la urmă va fi judecat și va înfunda pușcăria”.

Ce paradox, nu? Tocmai marelui informatician Sorin Grindeanu care, în plus, a condus și Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), i-a fost spartă pagina de Wikipedia.

Informații despre Sorin Grindeanu se pot găsi, în această enciclopedie, în vreo zece limbi, printre care și engleză, și franceză.

(Captura foto cu informația de pe Wikipedia o găsiți AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel