Urmărește emisiunea live
PSD: RCS&RDS transmite semnalul cu intermitențe
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
PSD susține că s-au primit semnale din teritoriu potrivit cărora  semnalul TV al principalelor televiziuni de știri pe platforma de retransmisie ale RCS&RDS este de o calitate proastă, acest fapt afectând dreptul cetățenilor la informație.

"Am primit mai multe informatii din tara potrivit carora emisia posturilor de televiziune catre abonatii RCS&RDS se transmite cu intermitente, intr-o zi atat de importanta pentru Romania, cand se desfasoara alegerile parlamentare in urma carora se va decide democratic noua formula guvernamentala", precizează PSD într-un comunicat de presă.

"Facem apel la patronatul si managementul companiei de cablu tv RCS&RDS de a identifica si gasi solutii pentru remedierea rapida a deficientelor care au aparut in transmisia emisiei televiziunilor de stiri si generaliste.

Romanii trebuie sa aiba acces neingradit la informatii, in orice oras sau comuna ar locui si indiferent la ce companie de cablu sunt abonati. Libertarea presei este garantata de Constitutie.", se spune în comunicatul remis de Biroul de presa al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel