PSD, plângere penală pentru PNL. Romașcanu: Lucrurile se fac într-un stil mafiot. Reacția lui Roman
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ceremonie de deschidere FITS Sibiu 2022. Ministrul Romaşcanu: FITS, un pol cultural al României / Foto: Agerpres
Ceremonie de deschidere FITS Sibiu 2022. Ministrul Romaşcanu: FITS, un pol cultural al României / Foto: Agerpres
PSD pregătește plângerea penală pentru PNL. Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al social-democraților, a lansat un nou atac la adresa liberalilor. 

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a spus joi, 6 august, că e o diferență uriașă între ce s-a întâmplat în 2014 și ce se întâmplă acum. Romașcanu susține că, comparativ, acum „lucrurile se fac într-un stil mafiot”. 

„Sub nicio formă PSD nu e egal cu PNL! Este o diferență flagrantă între ceea ce s-a întâmplat în 2014 și ce se întâmplă acum. Atunci a fost o ordonanță și oamenii au trecut de la un partid la altul. Diferența e că acum lucrurile se fac într-un stil mafiot. Așa sunt, și lucrurile se vor lămuri în urma plângerii penale pe care o vom depune. Sunt cazuri multiple, documentate, cu mărturii”, a spus Lucian Romașcanu la Antena3. 

„PSD-ul este răul pe pământ și totuși, au nevoie de oamenii noștri și șantajează pentru a-i obține”, a mai precizat Romașcanu. 

Florin Roman, liderul deputaților PNL a spus, după declarația lui Lucian Romașcanu, că „văd că actuala conducere a PSD-ul n-a învățat nimic din greșelile trecutului”.

„O să vedeți că vorbiți degeaba, mult și prost”, a mai spus Florin Roman, spre finalul intervenției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel