Data publicării:

PSD, opt posibili premieri. Ștefănescu, reacție după afirmația lui Iohannis

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a afirmat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că nu Klaus Iohannis ”dă criteriile după care este ales și promovat de către un partid politic premierul, ci poporul român prin vot”. 

”Dacă românii vin pe 11 decembrie și vor vota PSD și ALDE și noi vom da premierul, dl. Iohannis trebuie să țină cont de lucrul ăsta”, a spus Codrin Șefănescu. El a adăugat: ”Criteriile poporului român nu sunt criteriile lui Iohannis”.

Secretarul general adjunct al PSD este de părere că președintele Klaus Iohannis știe că ”PNL nu va ajunge la guvernare”.

”Noi n-am lansat niciun nume de premier, doar bănuiesc cei din laboratoarele de la Cotroceni. N-am lansat niciun nume tocmai din acest motiv. Nu vrem ca numele să devină o țintă. Declarația președintelui ne vizează în mod direct. Toată lumea dă acum câteva nume, Dragnea și Ponta posibili viitori prim-miniștri și atacul de astăzi este direct la cei doi. PSD are în momentul de față cel puțin opt nume viabile pentru funcțai de prim-ministru”, a mai spus Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel