PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu, în urma unor imagini compromițătoare. Acuzații grave
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 01 oct 2022, 18:11
WhatsApp
PSD a anunțat în urmă cu scurt timp excluderea din partid a unui deputat. 

"Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine," anunță Partidul Social Democrat. 

Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș.

Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Aurel Bălășoiu, mesaj despre iertare în luna iulie

Aurel Bălășoiu postează pe contul personal de Facebook într-o persoană credincioasă, cu foarte multe fotografii de la biserică. De asemenea, mesajele sale conțin adesea trimiteri religioase și predici. Conform CV-ului său, acesta ar fi absolut facultatea de Teologie. 

În luna iulie, Bălășoiu vorbea despre iertare și supraviețuire într-un mesaj filozofic postat în luna iulie a acestui an. 

"Cu siguranță vi s-a întâmplat până acum ca cineva să greșească în fața voastră și sigur voi ați greșit cuiva. Gândiți-vă însă: dacă ați afla că mâine nu mai sunteți? Sunt convins că nu ne gândim la acest lucru, dar să fim totuși realiști: este posibil ca mâine să nu mai existăm.Este realismul vieții, în zadar refuzăm să îl conștientizăm. Inutil! Ce credeți că ar putea fi mâine? Să vă spun ce gândesc eu. V-ar părea rău până la lacrimi că nu v-ați împăcat cu acea persoană, că nu ați fost bun cu el, orice ar fi făcut. Dar nu, noi preferăm orgolii. De ce să mă plec eu să îmi cer iertare, de ce să fac eu primul pas, ca să fiu desconsiderat de unul sau altul?Aproape întotdeauna suntem și noi de vină, din cauza egoismului nostru. Fără să înțelegem acest lucru, îi subestimăm și îi disprețuim pe ceilalți pentru caracterul lor. Acesta este cel mai mare obstacol în încercarea de a rezolva o problemă. Nu noi alegem unde, când sau cum ne naștem, așa cum nu alegem nivelul financiar al familiei. Nu avem cum să influențăm aceste lucruri. Ceea ce putem face însă este să alegem dacă vrem să trecem prin viață ca o victimă sau ca un supraviețuitor. Cei care aleg să lupte, supraviețuitorii, aceștia sunt cei mai puternici.Cei mai frumoși oameni sunt aceia care au cunoscut înfrângerea, suferința, greutățile, cei care au pierdut, dar care nu s-au dat bătuți în fața vieții. Au reușit să se ridice și să meargă mai departe.Bunătatea și blândețea se nasc odată cu noi. În loc să îi rănim pe ceilalți, haideți să alegem să îi apreciem, să îi complimentăm, să îi încurajăm, să îi sprijinim. Dacă ne dorim ca ceilalți să fie puternici și încrezători în propriile puteri, vom face tot posibilul ca să ne ajutăm prietenii, să le fim alături.Și nu avem nevoie să așteptăm să vină ziua de mâine, putem începe de astăzi!" 

2. -imagine fara descriere- (balasoiu-print_78885400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?