PSD îndeamnă populaţia să nu dezvăluie CNP-ul la recensământ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Severin_Georgica
Severin_Georgica

Senatorul PSD Georgică Severin a recomandat, joi, populaţiei să nu dezvăluie CNP-ul la recensământ, atrăgând atenţia, în acest sens, că actuala putere s-ar putea folosi de aceste date pentru a frauda viitoarele alegeri.

Georgică Severin a subliniat faptul că normele europene în privinţa recensământului nu obligă cetăţenii la dezvăluirea CNP-ului. “Astăzi (n.r., joi) începe recensământul populaţiei, teoretic primul recensământ care se desfăşoară conform normelor UE. În fapt, vorbim de un regulament, nr. 763/2008 al Parlamentului European şi al Consiliului European din 9 iulie 2008. Acest regulament este destul de lax. Nu numai că nu impune modul cum să fie formulate chestionarele, dar în nici un caz nu face o confuzie între datele personale individuale şi datelele de interes statistic. Este evident pentru oricine că recensământul are un caracter statistic care trebuie să dea o imagine globală a societaţii şi în acelaşi timp să nu permită individualizarea. Dar este total explicabil din punct de vedere al intenţiei fraudării alegerilor de către puterea pedelistă, a faptului că persoanele recenzate sunt obligate conform regulamentului de desfăşurare al recensământului să-şi prezinte codul numeric personal. Fiecare dintre noi putem fi identificaţi în urma acestu CNP”, a declarat senatorul pesedist Georgică Severin în cadrul unei conferinţe de presă.

El a spus că actuala Putere are nevoie de CNP-ul cetăţenilor pentru a putea frauda viitoarele alegeri. “De ce au nevoie de CNP? Simplu. Ca să le fie mai uşor să fraudeze alegerile.  Deci nu dezvăluiţi CNP dvs, a recomandat populaţiei Georgică Severin prin intermediul conferinţei de presă.

Anterior conferinţei, şi Adrian Năstase a îndemnat cetăţenii să nu-şi dea CNP-ul. "Obligativitatea declarării CNP-ului este o măsură scandaloasă care anulează practic securitatea datelor personale şi oferă PDL un grup masiv de alegători virtuali numai buni de înviat la alegeri. După celebra suveică, PDL reuşeşte performanţa de a inventa o nouă metodă de fraudare a votului şi anume metoda CNP, sau, aş spune eu, metoda PDL. Astfel că, un eventual eşec al schemei piramidale 1 milion de voturi din scrisorelele pierdute ale domnului Baconschi, va putea fi compensat de PDL cu ingineria 2 milioane de CNP-uri pentru liniştea lui Zeus", a argumentat Năstase pe blog.

Citește și:

De joi, începe RECENSĂMÂNTUL. Vezi aici la ce întrebări POŢI SĂ NU RĂSPUNZI

RECENSĂMÂNT: Ce se întâmplă dacă NU EŞTI ACASĂ sau eşti PLECAT DIN ŢARĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel