PSD Dâmbovița a început pregătirea alegerile parlamentare din toamnă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
La nivelul PSD Dâmbovița s-a început analiza punctuală a rezultatelor alegerilor  din 9 iunie pe fiecare localitate în parte, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, precizează Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

"Alături de colegii din conducerea organizației și de colegii parlamentari, am avut primele întâlniri cu primarii, viceprimarii și președinții PSD din zonele #Pucioasa, #Fieni și #ValeaDâmboviței!", precizează Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean.

"Am evaluat ce am făcut bine, dar și ce putem îmbunătăți la proiectul nostru politic!Ne dorim să obținem un scor politic la fel de bun la alegerile parlamentare și prezidențiale precum cel de la alegerile locale! Este esențial să rămânem la fel de determinați și să răspundem prompt nevoilor dâmbovițenilor pentru ca rezultatele alegerilor să reflecte în totalitate încrederea de care #PSD #DÂMBOVIȚA se bucură în județul nostru".

De asemenea, ături de colegii noștri primari, viceprimari și președinți de organizații din zonele Moreni și Băleni am analizat scorul politic obținut de PSD în județ, fiind cel mai bun barometru al alegerilor prezidențiale și parlamentare care vor veni.

Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte. Pentru că PSD Dâmbovița este singurul partid din județ care a demonstrat că politica se face pentru oameni.

#PSD #DÂMBOVIȚA, întotdeauna #Alături_de_Oameni, a mai precizat Corneliu Ștefan.

La nivelul organizațiilor PSD din zonele #Răcari, #Titu și #Găești am discutat aplicat despre rezultatele localelor și europarlamentarelor din 9 iunie, a declarat liderul PSD Dâmbovița.

"Cel mai bun scor politic obținut vreodată de #PSD #DÂMBOVIȚA trebuie menținut și la alegerile care se apropie.Încrederea dâmbovițenilor este cel mai bun argument pentru a nu slăbi ritmul investițiilor pe care l-am impus în ultimii ani, mai ales că proiectele majore din județul Dâmbovița au fost un efort de #ECHIPĂ al PSD.

Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al #PSD #DÂMBOVIȚA, iar respectarea angajamentelor luate reprezintă garanția unor rezultate bune și la alegerile prezidențiale și parlamentare.

#PSD #DÂMBOVIŢA, întotdeauna #Alături_de_Oameni", spune Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel