PSD, candidați prezidențiale 2024. Chirieac: Nu s-a trecut și Grindeanu pe listă, dar cred că nu a făcut-o din modestie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că viitorul candidat al partidului la alegerile prezidențiale ar putea fi Marcel Ciolacu, oferind și alte nume. „Surpriza este că nu s-a trecut și domnul Grindeanu pe listă, dar cred că nu a făcut-o din modestie”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac.

„La prezidențiale sunt alți colegi mai potriviți. Președintele partidului, îl avem pe domnul Rafila, o avem pe doamna Firea. Nu știu dacă Geoană își va dori, poate să fie un candidat redutabil care să câștige alegerile”, a spus, la Antena 3, Sorin Grindeanu.

„Surpriza este că nu s-a trecut și domnul Grindeanu pe listă, dar cred că nu a făcut-o din modestie, dacă mă întrebați... Vă dați seama că, în acest moment, este prematur să faci o listă de candidați la președinție din partea PSD. Cred că domnia sa se putea trece pe listă, dar l-au împiedicat modestia și rezultatele extraordinare pe care le are pe unde a fost în funcții. Și a uitat să-l treacă pe domnul Nicolae Ciucă drept candidat PSD la alegerile prezidențiale”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

„PSD ziceți?!”, a întrebat moderatoarea Gina Vacariu. „PSD! Avem proprietatea termenilor”, a spus Bogdan Chirieac.

„Nu exclud ca PSD și PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidențiale în persoana premierului Nicolae Ciucă”, a subliniat analistul politic. „Probabil, postul de premier ar reveni PSD-ului”, a adăugat Bogdan Chirieac, care a spus că nu exclude acest scenariu, ținându-se cont și de situația economică, situația militară, dar și de crizele „de tot felul”, de la medicală până la cea energetică.

Întrebat, ulterior, dacă Mircea Geoană ar putea fi un posibil candidat, Bogdan Chirieac a spus: „Mircea Geoană este un candidat puternic, ideea este ca partidul să-l sprijine. Și nu doar să-l sprijine partidul, să fie competitiv față de ceilalți candidați care ar fi pe piață, fiindcă se anunță o luptă crâncenă, puternică. Dacă Nicolae Ciucă nu va fi sprijinit de două partide mari, atunci orice rezultat este posibil. Și de la Bruxelles doamna Kovesi care vorba aceea... așteptăm să mai aresteze lumea până în 2024, spre bucuria unora dintre români. Mai așteptăm și alte lucruri... Deci, nu ducem lipsă de candidați la președinție”, a conchis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel