PS5, ediţie de LUX. Consola placată cu aur, preţ astronomic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
O companie din Marea Britanie a dezvăluit o ediţie specială pentru consola PlayStation 5 acoperită în totalitate cu aur de 24 de karate. Există şi o variantă de „buget”, cu aur de 18 karate. Inclusiv controllerele sau căştile sunt acoperite cu aur. Playstation 5 va fi lansat oficial toamna aceasta.

Consola PlayStation 5 nici nu a fost lansat încă, dar a apărut o ediţie specială pentru bogaţi. O companie din Marea Britanie care transformă gadgeturile în obiecte de lux a prezentat noul PlayStation 5, acoperit în întregime cu aur.

Nu doar consola este acoperită cu aur, ci şi controllerele sau căştile. Compania nu a dezvăluit preţul momentan. Versiunea pentru Playstation 4 ajunge însă la 9.000 de euro iar această nouă versiune va avea un cost similar. Playstation 5 a fost prezentat pentru prima dată în luna iunie, la 7 ani de la apariţia generaţiei precedente.

„Vrem ca tu să te bucuri de beneficiile unice ale trecerii de la o generaţie la alta. Vom lansa consola anul acesta şi vom avea multe lucruri de dezvăluit. Bine aţi venit în era PlayStation 5”, spune Jim Ray - CEO Sony Interactive Entertainment, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel