Proxeneți din Iași, REȚINUȚI în urma unui FLAGRANT. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O tânără obligată se se prostitueze într-un cartier de lux din Iași a fost salvată din mâna proxeneților de către oamenii legii.  

O tânără obligată se se prostitueze într-un cartier de lux din Iași a fost salvată din mâna proxeneților de către oamenii legii. Doi indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt bănuiți că ar fi obligat-o și amenințat-o pe fată  să se prostitueze pentru a face în cele din urmă bani de pe urma ei. Polițiștii ar fi fost alertați despre acest caz și au intervenit locul indicat.

Tânără a fost găsită într-un apartament singură și le-ar fi povestit polițiștilor că este ținută cu forța acolo și obligată de doi indivizi să se prostitueze, scrie BZI.ro. Pentru că nu i-au găsit pe cei doi, polițiștii au organizat un flagrant. Femeia a fost rugată să îi sune și să îi cheme la apartamentul cu pricina. Atunci când aceștia au ajuns,  mascații i-au încătușat. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Din primele investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, doi tineri de 25 de ani, respectiv 22 de ani, ar fi determinat o tânără de 19 ani să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, cei doi tineri ar fi exercitat acte de ameninţare asupra tinerei, determinând-o să continue practicarea prostituţiei în folosul lor.", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel