România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 09 sep, 08:52
Proxenet la 19 ani pentru o mamă și fiicele ei. Comisarul Untaru, ÎNTREBARE-CHEIE: Povestea e ȘOCANTĂ
Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a ridicat un semn de întrebare în cazul proxenetului brăilean de 19 ani. 

Recent, un proxenet din Brăila a fost reţinut de poliţiştii buzoieni, sub acuzația că ar fi trimis o mamă şi cele două fiice ale ei, să se prostitueze. 

Anchetatorii au stabilit că tânărul de 19 ani le transporta pe femeile de 41, 20 și 17 ani de la Brăila la Buzău, unde acestea se cazau și se întâlneau cu diverși clienți. Una dintre fete era chiar iubita tânărului.

„La data de 2 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţul Brăila, la o persoană bănuită de proxenetism. În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 19  ani, din judeţul Brăila, a reieşit că, în perioada octombrie 2019 – august 2020, acesta ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza municipiului Buzău  de către trei femei cu vârste cuprinse între 17 şi 41 de ani, domiciliate în judeţul Brăila obţinând foloase materiale de pe urma acestora. în urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicate sume de bani, înscrisuri şi telefoane mobile”, arată comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Comisarul Untaru, întrebare cheie 

 

Privind acest caz, detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a pus problema unui element ce ar fi putut să-i permită individului să ducă la produs trei femei, mamă și două fiice. Șantajul ar putea fi o ipoteză, ne-a spus Untaru.  

„Întrebarea este: Ce element a avut individul la dispoziție să stăpânească genul acesta de situație? Ori le-a șantajat cu ceva anume, ori ceva s-a întâmplat. În sine, povestea e șocantă. În spatele unor asemenea lucruri, trebuie să stai, să cauți explicații reale. Ele te vor duce, în final și la ceea ce s-a întâmplat acolo”, a spus comisarul Mihai Untaru pentru DC News. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro