Data publicării:

Provocările TikTok-ului în România. Dan Negru: La noi e cu tăntălăi care sparg iepurașii de ciocolată

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Dan Negru
Facebook Dan Negru
Dan Negru a vorbit despre provocarea de a sparge iepurașii de ciocolată din supermarketuri.

Românii au început în ultimele săptămâni să dea buzna în supermarketuri și să spargă iepurașii de ciocolată pentru a găsi în interiorul lor diferite bancnote. Totul a pornit de la un trend de pe TikTok, după ce câțiva utilizatori au trucat filmările în care spuneau că au găsit bancnote de 50 sau 100 de euro în interiorul iepurașilor de ciocolată de Paști.

În acest context, Dan negru a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care compară modul de funcționare al TikTok-ului în China și din restul lumii.

„E supărare pe Tik Tok-ul chinezesc de când cu iepurașii de Paște din ciocolată Chinezii vor începe anul ăsta la televiziunea națională -CCTV- un reality-show cu profesori! Formatul TV trimite profesori de istorie și de geografie in locurile despre care ei predau în școli dar pe care nu le-au văzut niciodată.

Uitați-vă la ale noastre!

Lecția chinezilor cu profesori promovați la tv e totuna cu lecția Tik Tok. Deși Tik-Tok e chinezesc, la ei acasă se numește Douyin și are algoritmi de educație. La noi e cu tăntălăi care sparg iepurașii de ciocolată.

Copiii sunt educați de faptele noastre, nu de vorbele noastre.“, a scris Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel