Provocările pe care le aduce Uranus în viața ta până în 2026. Super-vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-tehnologie-computer-ecran-7222022/
Fotografie de la Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-tehnologie-computer-ecran-7222022/
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce în prim-plan schimbările pe care Uranus le va face în viața noastră vrem sau nu. 

Uranus reprezintă tot ce este excentric, ce este revoluționar în ceea ce privește înfățișarea, tot ce este diferit, tot ce nu respectă reguli. Este și locul unde suntem geniali, unde ne gândim la viitor, tehnologie, internet, inteligență artificială. Vedem mai jos cum ne afectează pe fiecare dintre noi. Uranus schimbă lumea, într-un mod la care nu ne-am fi așteptat. 

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă. 

Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. 

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel