Vâlcu, după gafa lui Voiculescu: Ăsta e omul competent pus de USR PLUS la ministerul cheie în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a comentat prestaţia pe care a avut-o Vlad Voiculescu, joi, în faţa presei  şi răspunsurile pe care acesta (nu) le-a oferit cu privire la situaţia extrem de delicată a zecilor de mii de persoane care au murit de Covid în România şi nu au putut fi înmormântate creştineşte, fiind îngropate în saci, fără haine, o adevărată dramă pentru cei care erau şi aşa cutremuraţi de moartea celor dragi. 

"Ministrul USR PLUS şterge cu buretele, în câteva minute, toate ironiile la adresa miniştrilor PSD - Iordache "altă întrebare" şi Andruşcă. Se înţelege foarte clar de ce NU are diplomă de facultate, ci doar o hârtie de la o universitate echivalată atunci când era ministru. Nu e în stare, nu înţelege, e 'pafarist', adică e pe din afară, se face de râs în direct, crede că e pe Facebook unde dacă spune un lucru tot alaiul de aplaudaci o confirmă şi îi banează pe cei care au altă părere. 

După afirmaţia lui că nu scrie că morţii de Covid se înmormântează fără haine, i se cere să-şi ceară scuze dacă s-a întâmplat lucrul acesta, deşi nu e prevăzut în lege sau în ordinele de ministru. El spune că n-a înţeles întrebare, refuză să-şi ceară scuze în numele instituţiei, după care vine un jurnalist care-i arată clar ce scria în acel document şi-i demonstrează că nici nu citise acel ordin în care era prevăzută măsura respectivă. De la începutul săptămânii se discută pe această temă, sunt zeci de mii de familii afectate, care au suferit din cauză că nu au putut să-i îngroape pe cei dragi aşa cum se face, iar el nu a citit actul respectiv, nu ştia ce scrie în ordinul de ministru. 

Chiar premierul îi ceruse să deblocheze această situaţie, iar el nu citise o pagină A4. Cu un tupeu nemăsurat îi certa pe jurnalişti. Îi certa pe toţi românii afirmând un neadevăr", subliniază Val Vâlcu.

Vâlcu: Ăsta e omul competent pus de USR PLUS la ministerul cheie în pandemie

"E inadmisibil! Pretinde că munceşte, că vine în weekend, îi aduce pe directorii de spitale duminica la acţiunile sale de PR acest ministru Vlad Voiculescu, dar el nu a citit o filă!

Ăsta e omul competent pe care competenţii de la USR PLUS l-au pus la ministerul cheie în pandemie. Cu ăsta defilează domnul Cioloş. Omul lui Cioloş, expertul, competentul, tehnocratul! El nu a citit actul pe care îi cere toată societatea, cu premierul în frunte, să-l schimbe. Şi cu un tupeu nemăsurat vine şi ceartă presa: 'altă întrebare', 'n-am înţeles întrebarea'...

Mie mi s-au lămurit toate, de ce nu are o diplomă de facultate, ci un certificat echivalat când era ministru. Cât de mare e lipsa de cadre a acestor structuri de putere care îl înfig în vârf pe acest om total depăşit. Şi-au dat dovada incapacităţii USR, PLUS, Cioloş şi la final Cîţu", punctează Val Vâlcu.

Citeşte şi: Voiculescu S-A FĂCUT de râs și a fugit din conferință după ce a fost prins cu minciuna: ”Altă întrebare!”

Voiculescu nu le cere scuze rudelor morților înmormântați după protocolul Covid-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel