Prostituție, sub paravanul unui salon de masaj. Bordelul, "călcat" de autorități
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
prostituate
prostituate

Un salon de masaj, din Sectorul 3 al Capitalei, a fost paravanul prostituției. Afacerea s-a modernizat. Clienții nu mai sunt racolați din colțul străzii, ci de pe Internet. Preţurile pentru masaj erotic şi servicii sexuale variau între 100 şi 400 de lei. “Matroana” primea 50% din câştigul prostituatelor.

Poliţiştii bucureşteni au făcut două percheziţii domiciliare în sectorul 3 al Capitalei, în scopul destructurării unei grupări infracţionale specializată în prostituţie şi proxenetism, informează Poliţia Capitalei, potrivit EVZ.

Gruparea era monitorizată de mai multe luni. "Existau date şi indicii conform cărora persoanele implicate ar fi practicat prostituţia sub atenta supraveghere a unei femei care le punea la dispoziţie o locaţie în acest sens”, se arată în comunicatul de presă. De asemenea, apartamentul pus la dispoziție de proxeneta, care lua 50% din sumele încasate, era, aparent, un salon de masaj.

Clienţii erau racolaţi prin anunţuri postate pe internet, prin care se ofereau servicii de masaj erotic şi servicii sexuale contra unor sume cuprinse între 100 şi 400 de lei.

Prostituatele au fost duse la poliție, pentru audieri. Judiciariştii bucureşteni continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel