Proteste România. Top cinci LUCRURI CIUDATE și AMUZANTE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
PROTESTE OUG 13/2017
PROTESTE OUG 13/2017
Protestele de amploare din România au dat naștere și unor multiple controverse. DCNews vă prezintă topul celor mai CIUDATE și AMUZANTE aspecte ale protestelor îndreptate împotriva Guvernului. 

1. Protestatarii fac miting pentru respectarea legii, iar tot ei încalcă legea privind organizarea manifestațiilor, nevând autorizație. O altă încălcare a legii este cea a aducerii copiilor la proteste. De asemenea, un susținător al protestatarilor a efectuat proiecții cu mesaje uriașe pe o clădire de lângă piața Victoriei, în acest caz, el având nevoie de avize. De altfel, el a fost citat de Poliția Locală pentru explicații. 

2. Asociația de Luptă Împotriva Abuzurilor dorește menținerea abuzului în serviciu.

3. Sloganul folosit în timpul manifestațiilor: " Nu vă fie frică".  Un alt paradox al protestelor din România. Președintele țării, DNA, procurorii și asociațiile judecătorești sunt cu toții de partea protestatarilor. De cine ar trebui să le fie frică protestatarilor, în aceste condiții? 

4. Călin Goia, de la trupa Voltaj a compus o melodie-manifest împotriva Guvernului și de susținere a protestatarilor. Asta în condițiile în care mai multe poze de pe internet arată că în timpul campaniei electorale au participat la concertele organizate de PSD. 

5.  CSM, care asigură independența justiției se lasă influențat de președintele Iohannis și face o plângere în care susține un conflict juridic între puteri. CCR desființează imediat cererea Consiliului Suprem al Magistraturii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel