Proteste #rezist. Cine dă banu`, strategii și ură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Protest
Protest
#rezist #insist și orice #ist sunt pe bani și strategii. Se tem de lideri, pentru că vor ei să fie. Oricând unul scoate capul deasupra celor din Piața Victoriei, alți trei se chinuie să-l înece în mulțime. Sunt câțiva care nu vor lideri, se vor lideri. Și mai sunt mulți anonimi care nu mai vin sau vin câteodată mânați de cine știe ce motive. 

Sunt atât de multe atacuri, critici, scenarii, dezvăluiri în comentariile protestatarilor celebri, încât par mai plini de strategii decât clasa politică. Se mănâncă între ei și se acuză, sunt dezbinați, acționează individual, diferit. Își critică între ei protestele, declarațiile, deciziile. Vorbesc despre libertate, dar îi taie aripile la prima încercare. Totul se reduce la bani și la ură. 

Automat, orice om care nu e din bula lor și nu-și dă demisia, nu se dă cu fundul de pământ, nu se leagă de niciun gard, nu zbiară, e rău, e plătit de X, sărmanul, că n-are și el unde să se ducă. 

Onoarea, pusă pe masă de cei care-o vând!

Ei, mai exact cei care se vor liderii lor, nu acceptă că-n societate avem libertatea de a gândi, de a manifesta, de a dezbate, de a munci, de a trăi așa cum ne alegem. Și ce credeți? Unii dintre noi chiar credem în ceea ce facem și gândim, muncim la fel și pe 500 de lei, și pe 5.000 de lei. Nu ne schimbăm nici părerile, nici caracterul, credem în ceea ce facem și nu acționăm pe principiul ”onoarea nu ne plătește facturile”, pentru că nu ne vindem ca să putem afirma că ”onoare, onoare, dar facturile sunt pe bani”. 

În schimb, ei sunt victimele societății, societate sau Dragnea care nu le dă libertatea de a-și spune oful strigat de atât de mult timp în Piața Victoriei, deși și-l strigă de prea mult timp, pentru prea multe motive în numele unei schimbări nu se știe cu ce. 

Greața, de la fast food? 

Unii dintre ei simt o greață. Nu confundați, nu e vorba că sunt grețoși. Dar așa cum scrie în descrierea unui medicament celebru pentru greață, aceasta trece acționând asupra unei părți a creierului. Cauza nu sunt ceilalți, e de la fast food. 

P.S. Când existați doar în bula voastră, nu existați pentru majoritate, ci pentru o minoritate mult prea zgomotoasă în numele unui scop nedefinit pentru majoritate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel