Proteste la benzinării din Bucureşti şi Iaşi. Clienţii plătesc doar cu mărunţiş - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pompa benzinarie
pompa benzinarie

După ce, în ultimele două zile, mai mulţi şoferi bucureşteni au decis să protesteze faţă de preţul tot mai crescut al carburanţilor, alegând să plătească folosind numai monede, metoda lor a fost preluată şi de alţi nemulţumiţi. Marţi, protestul la benzinării s-a repetat atât în Bucureşti, cât şi la Iaşi,

Bucureştenii nemulţumiţi care au boicotat zilele trecute două benzinării din Capitală şi-au continuat ineditul protest şi marţi, pentru a atrage atenţia asupra preţurilor mult prea ridicate ale carburanţilor, dar şi asupra taxei de înmatriculare exagerate impuse de Executiv.. Cei aproape 30 de şoferi au blocat activitatea la pompe, plătind în monede de 50 şi de 10 bani. Aceasta este a treia zi în care şoferii îşi manifestă nemulţumireaâ, luni seara victima fiind o benzinărie de pe Calea Plevnei, iar acum trei zile o staţie de pe bulevardul Kiseleff.

Şoferii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a zăbovi cât mai mult în faţa pompei. Au spălat geamurile maşinii, au umflat roţile, iar la final au plătit cu bani mărunţi, informează Realitatea Tv.

Protestul, preluat şi de ieşeni

Tot marţi, pentru a protesta împotriva creşterii preţurilor la carburanţi aproape 20 de şoferi din Iaşi au alimentat la benzinăriile din oraş, plata fiind făcută numai în monede de 5, 10 şi 50 de bani.

Doi dintre şoferi au mărşăluit cu steaguri şi afişe inscripţionate cu lozinci împotriva majorărilor: "ieftiniţi combustibilul", "eliminaţi taxa de înmatriculare", "ne-aţi distrus ţara", scrie publicaţia locală Bună Ziua Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel