Proteste Guvern. Klemm: Fac apel
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA), Hans Klemm, a declarat vineri, la Constanţa, că face un apel ca România să continue lupta împotriva corupţiei şi să nu facă paşi care să slăbească acest proces. 

Prezent la finalul ceremoniei de deschidere a exerciţiului multinaţional Sea Shield 17, ambasadorul Hans Klemm, a făcut aprecieri favorabile parteneriatului special al SUA cu România, în cadrul NATO, menţionând totodată că urmăreşte cu atenţie ultimele evenimente din ţară şi "marile demonstraţii paşnice" din ultimele zile. 

"Protestele sunt foarte însufleţitoare. În ultima săptămână am văzut trei sau patru nopţi de mari demonstraţii paşnice, nu numai în Bucureşti, ci şi în multe oraşe din ţară. Eu fac un apel, în calitatea oficială de ambasador al SUA, ca România să continue lupta împotriva corupţiei. Aceasta este atitudinea pe care SUA o susţine cu putere. SUA au o speranţă, şi nu ne referim numai la România, dar includem şi România, ca partener, aliat, prietenă a noastră, ca această ţară să consolideze şi să întărească statul de drept şi lupta împotriva corupţiei şi să nu să facă paşi care să slăbească această lupta", a afirmat Hans Klemm, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel