Protestatarul Ceaușescu, dus la poliție după ce le-a adresat injurii lui Ciucă, Iohannis și Ciolacu la evenimentul "România - NATO, 20 de ani" - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Facebook Marian Ceaușescu
Foto: Captură video Facebook Marian Ceaușescu
Protestatarul Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, a fost dus la poliție după ce le-a adresat injurii liderilor PSD și PNL la un eveniment dedicat NATO.

Protestatarul Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, a fost dus miercuri la poliție după ce le-a adresat injurii oficialilor prezenți la evenimentul "România - NATO, 20 de ani". Acesta a fost amendat cu 300 de lei.

VEZI ȘI: "ROMÂNIA - NATO, 20 de ani". Iohannis, Ciucă și Ciolacu participă la eveniment - Video

"Persoana în cauza a fost condusa la sediul Secție 3 Politie și sancționată cu amenda, în valoare de 300 de lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, în conformitate cu prevederile art. 2, alin 1) din Legea nr. 61/1991 (republicat[) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare", a anunțat Politia Capitalei.

Precizăm că l-a eveniment au participat preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, premierul Marcel Ciolacu, dar și alte personalităţi politice şi militare din ţară şi din state membre ale Alianţei Nord-Atlantice.

"Sunteți niște gunoaie politice, gunoaielor, trădătorilor, v-ați trădat țara, bă, comuniștilor, slugilor", a strigat Marian Moroșanu, filmând momentul Live pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel