Update: PROTEST la PSD. Scandal cu jandarmii: Acesta nu este un MARȘ!-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Câteva zeci de protestatari, din Piața Victoriei, care la ora 18:20 au pornit în marș spre sediul PSD București, au fost rugați să se legitimeze. Unii au acceptat să facă acest lucru, în timp ce alții au refuzat și au strigat: "ACESTA NU ESTE UN MARȘ!".

Oamenii din stradă le-au spus jandarmilor că ei doar se plimbă, sunt prieteni și merg să lase niște găleți la sediul PSD. Până la urmă, protestatarii și-au continuat drumul, alături de oamenii legii, pe șoseaua Kiseleff cu destinația "nr. 10". La acest eveniment a fost văzută și Clotilde Armand. 

După ce protestarii au lăsat gălețile la PSD, și-au continuat drumul spre ALDE repetând faptul că nu este vorba de un marș, ci de o plimbare.

Corupția Ucide a anunțat încă de săptămâna trecută că îi așteaptă pe români în stradă, în Piața Victoriei, duminică, 9 aprilie, la ora 17:00.

"Asta-i găleata de la voi, dați-ne țara înapoi!"

Duminică 9 Aprilie, ora 17:00 #insistăm să returnăm gălețile electorale!

Vă așteptăm în Piața Victoriei, cu mic, cu mare, cu găleata din dotare, fie că e nouă sau mai veche, roșie sa fie, musai, la culoare.

Vom merge împreună la sediul PSD pentru a depune gălețile în fața acestuia.

Vă așteptăm!

#insistăm #continuăm #rezistăm", se arată pe pagina Corupția Ucide. Protestul se numește: "Luați-vă gălețile, păstrăm libertățile!".

Este a 69-a zi de proteste în București. Duminică, 9 aprilie, doar câteva zeci de persoane au venit în Piața Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel