Protestatarii nigerieni au luat-o la țintă pe Beyonce, după un mesaj controversat de susținere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rihanna, Kanye West și Nicki Minaj se află printre numeroasele celebrități care și-au arătat susținerea pentru protestele împotriva brutalității polițienești din Nigeria, dar aceștia au ales să o pedepsească pe Beyonce pentru un gest.

Conform BBC, manifestanți care cântau imnul național au fost împușcați de bărbați în haine militare, în capitala Lagos, marți seara. Armata a negat vreo implicare, acuzând lumea de „fake news”. Celebritățile și-au arătat susținerea pentru protestatari, prin mesaje pe Twitter, iar printre acestea se află și Beyonce, care s-a folosit de fundația BeyGOOD pentru a transmite un mesaj controversat.

„Sunt amărâtă să văd brutalitatea fără minte care are loc în Nigeria... colaborăm cu coaliții pentru a oferi îngrijiri medicale de urgență, mâncare și adăpost”, a transmis cântăreața. „Cine i-a spus lui Beyonce că ne e foame?”, a comentat antreprenorul Papi Jay. „Poate să-i spună cineva femeii ăsteia că nu ne e foame??????? Avem nevoie de susținere pentru a ne lupta pentru existența noastră”, a transmis și comercianta Mercy Ehimare. Nigerienii s-au enervat la culme pentru că Beyonce ar fi sugerat că ei sunt săraci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel