Data actualizării:
Data publicării:

Protestatarii din Botoșani au vandalizat cabinetul medicului Pitrop. Ce i-au scris pe ferestre / Foto

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Oamenii din Botoșani sunt revoltați și continuă să protesteze după tragedia Alexandrei, tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața, vineri, la maternitatea din Botoșani.

Protestatarii din Botoșani au scris mesaje dureroase pe fațada cabinetului particular al medicului Pitrop, unul dintre medicii considerați vinovați de ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra Ivanov, tânăra care a decedat după ce a așteptat 7 ore ajutorul medicilor. 

„NU AM AER” și „Alexandra” sunt mesajele apărute pe fațada cabinetului. 

Polițiștii au fost chemați la fața locului deoarece a fost vandalizat domeniul privat, potrivit botosani24.ro

„Nu am aer“, ultimul mesaj al Alexandrei

Alexandra Ivanov și-a pierdut viața, vineri, la Maternitatea Botoșani, după ce a fost lăsată fără ajutor, pe un pat de spital, mai bine de șapte ore. Cazul a stârnit un val de revoltă, iar personalul medical este acuzat de neglijență.

Alexandra era însărcinată cu al patrulea copil, în 14 săptămâni și se confrunta cu dureri mari de burtă și sângerări. Femeia a fost dusă cu ambulanța la spital, în jurul orei 22:51, iar la 23:05 era în maternitate și era investigată de medici. Personalul medical ar fi ajuns la concluzia că nu se impunea evacuarea sarcinii - în ciuda durerilor mari și a sângerării de care se plângea femeia. Acesteia i s-a administrat un calmant, dar se pare că nu a avut efect. În plus, s-ar fi observat că sarcina s-a oprit din evoluție.

Înainte de a-și da ultima suflare, Alexandra a transmis un mesaj mamei sale, iar textul a fost unul de-a dreptul sfâșietor: „Nu am aer“, i-a scris Alexandra mamei sale. 

La ora 07:30, Alexandra a intrat în șoc, iar la 08:20 a fost declarat decesul.

VEZI ȘI: Medic de la maternitatea în care a murit Alexandra, către protestatari: Țipați ca niște animale / „Cum poți să spui așa ceva?“ / video https://www.dcnews.ro/medic-de-la-maternitatea-in-care-a-murit-alexandra-catre-protestatari-tipati-ca-niste-animale-cum-poti-sa-spui-asa-ceva-video_927491.html 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel