Protest ”veșnic împotriva PSD”. Victor Ciutacu: S-a dat drumu’ la bani, plictisitoarea vară a devenit brusc fierbinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit despre reactivarea protestelor odată cu venirea PSD la putere, prin persoana prim-ministrului, odată cu rotativa guvernamentală. 

”Se-ncrețește pielea pe mine când citesc ororile din dosarul azilurilor, da’ nu-s încă atât de imbecil să-mi închipui că mizeriile alea de la Declic și Corupția ucide au fost (re)activate de un acut simț al dreptății. Adică aia care aruncau pe jos hârtii de un leu pensionarilor amărâți, pe care-i și scuipau, sunt brusc impresionați de soarta crudă a seniorilor? În plus, le știu rețeaua ca pe un cal breaz și văd și eu cine e iar foarte revoltat, agitat, participativ. Sunt aceiași, folosiți în beneficiul lui Băsescu, al lui Iohannis, al lui Nicușor Dan, al Clotildei, veșnic împotriva PSD. Vine 2024, încep campaniile, PSD trebuie frăgezit, Ciolacu disciplinat, Firea scoasă din joc, gunoaiele soroșiste readuse la cașcaval. S-a dat drumu’ la bani, plictisitoarea vară a devenit brusc fierbinte” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Citește și: Protest în Piața Victoriei. Declic: Semnați! Trebuie să-l convingem pe Ciolacu să-i dea afară pe Firea și Budăi. Știau de căminele groazei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel